A galagonya előnyei

A galagonya egy olyan gyógynövény, amit általánosan nagyon sokféle betegség kezelésére használnak. A Michigan Egyetem Egészségügyi Szervezete kimondja, hogy a galagonyát leggyakrabban a szív- és érrendszeri problémák kezelésére használják. A galagonyának a leveleit, a szárait, a virágát és a gyümölcsét is fel lehet használni egészségügyi célokra. Ha azt tervezzük, hogy galagonyát kezdünk el rendszeresen fogyasztani egy egészségügyi probléma kezelésére, akkor érdemes először felkeresni orvosunkat, hogy jobban megismerjük a gyógynövény egészségügyi hatásait.

A növényről

A galagonya egy cserje, ami az északi félteke mérsékelt éghajlatán őshonos. A galagonya gyümölcse olyan összevetőket tartalmaz, amik segítenek megvédeni a szívet, többek között antioxidáns flavonoidokat, amik védik a szívet, javítják a vérkeringést és segítenek fenntartani az erek egészségét. A boltban kapható galagonya kivonatokat általában a növény leveleiből és virágaiból nyerik ki.

 

Előnyei

Ed Smith gyógynövény szakértő szerint a galagonya számos egészségügyi hatást képes kifejteni. Többek között helyreállítja a verőerek és a szív működését, fokozza a vérkeringést, kitágítja a szívizmokat, javítja a koszorúerek állapotát, fokozza a szívverés erejét és ritmusát, valamint segít szabályozni a vérnyomást. A galagonya hatékonyan táplálja a szöveteket és segít az egészség megőrzésében is.

 

Használata

Phyllis A. Balch táplálkozási tanácsadó állítja, hogy a galagonya hasznos a vérszegénység, a szív- és érrendszeri panaszok, a keringési zavarok, a magas koleszterinszint és a csökkent immunitás kezelésében. Ed Smith kiemeli, hogy a galagonya különösen hasznos a degeneratív szívbetegségek kezelésében, a gyengeség okozta súlyos vagy fertőző betegségek leküzdésében és a magas vérnyomás normalizálásban . A galagonyát fel lehet használni a gyenge vagy sérült szalagok és inak renoválásához.

Bár nagyon sok emberre jótékony hatással van, nem szabad használni szívbetegség során, mivel ez a gyógynövény olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek nem kívánt mellékhatásokat okozhatnak az ilyen emberekben.

Galagonya Termékek ITT!

Interherb NAPI1 GalagonyaExtraktum 30 db

Interherb NAPI1 Galagonya Extraktum 30 db

A Galagonya kivonata hozzájárulhat a szív- és keringési rendszer normál működéséhez.

Ár: 1895 Ft
Megnézem

BioCo Fokhagyma GalagonyaGinkgo biloba tabletta 60db

BioCo Fokhagyma Galagonya Ginkgo biloba tabletta 60db

A fokhagyma legértékesebb hatóanyaga az allicin, ami segíthet a keringési rendszer egészséges működésében, kedvező hatása lehet a vérzsír, a vér összkoleszterin és LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintjére.

Ár: 2990 Ft
Megnézem
Újdonság

Györgytea Galagonyásteakeverék 100g

Györgytea Galagonyás teakeverék 100g

A galagonya virágzó ágvég segítséget nyújthat a vérnyomás csökkentésében, a szívideg nyugtatásában, a szívritmus szabályozásában, az erek belülről való tisztításában és az érelmeszedéssel szemben is.

Ár: 3990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!